Skip to content

Toimintavinkkejä

Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen koulutuskalenteri.

MPK järjestää reserviläisille sotilaallista koulutusta yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa. Keskeisenä koulutusryhmänä ovat paikallisjoukot. Koulutuksessa voi kerrata varusmiesaikana saatuja taitoja ja kehittää kouluttaja- sekä johtamistaitoja. Koulutukseen osallistumalla voi edeä tavoitteellisesti omalla reserviläispolulla.

 

 

                   

 Puolustusvoimien liikuntaan kannustava ja ilmainen Mars mars-sovellus puhelimeesi.

 

 

 Reserviläisurheiluliiton sivut    RESUL on merkittävimpien valtakunnallisten maanpuolustusjärjestöjen yhteinen urheiluliitto. Löydät sivuilta tietoa eri toimintamuodoista ja tapahtumien aikatauluista. 

 

 

 

  PVMOODLE on viranomaistason oppimisalusta, joka on avoin kaikille 15 vuotta täyttäneille suomalaisille. PVMoodlen suurena etuna voidaan pitää sen tarjoamia vuorovaikutukseen, sisällöntuottamiseen ja materiaalin jakamiseen tarkoitettuja työvälineitä. PVMoodlessa voit esimekiksi suorittaa Perustietoa Puolustusvoimista verkkokurssin ja MPK:n tuottamia verkkokursseja.

 

 

Tilaa ampumaturva tästä. Ampumaturva on tarkoitettu Reserviläisliiton, Suomen Reserviupseeriliiton, Suomen Rauhanturvaajaliiton, Maanpuolustuskiltojen liiton ja Maanpuolustusnaisten liiton jäsenille. Se antaa osallistumisoikeiden Reserviläisliiton, Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisurheiluliiton liittotason kilpailuihin ja muihin tapahtumiin, joissa ammunta on keskeisessä roolissa. Turva sisältää tapaturma- ja vastuuvakuutuksen.

Jäsen! Ota rohkeasti yhdistyksemme toimikuntaan yhteyttä jos joku toimintamuodoista kiinnostaa sinua erityisesti. Joukostamme löytyy laajasti eri lajien harrastajia jotka varmasti voivat auttaa Sinua alkuun tai antaa lisää tietoa.